Salată de năut de mare
Salata de năut Sea-sational ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, boia de ardei, tofu de mătase și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Salată Egipteană Fattet (Salată De Năut Stratificată), și Salată De Ton Simulată (Salată De Năut) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și a înmuia timp de 5 minute.
Scurgeți (rezervați apa de înmuiere, dacă doriți, și adăugați-o în salată) și puneți-o deoparte.
Combinați tofu și jumătate de năut într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a zdrobi bine tot năutul.
Adăugați nautul rămas și morcovii și pulsați o dată sau de două ori pentru a toca aproximativ.
Răzuiți într-un castron și adăugați toate ingredientele rămase, inclusiv arame rezervat. Acoperiți și răciți cel puțin o jumătate de oră pentru a permite aromelor să se amestece. Verificați condimentele, adăugând mai mult la gust.
Se servește cu legume crude sau ca umplutură de sandviș.