Salată De Năut
Salata de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 114 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Rețete similare includ Salată Egipteană De Grăsime (Salată De Năut Stratificată), Salată De Ton Machetă (Salată De Năut), și Salată De Năut.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați morcovii și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute. Reduceți căldura la minim, adăugați 1/4 cană din bulionul de pui, acoperiți și gătiți până când lichidul este absorbit, 6 până la 7 minute.
Adăugați năutul, chimenul și ardeiul și gătiți la foc mediu, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați stocul rămas și gătiți, neacoperit, până când lichidul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Adăugați sucul de lămâie, ceapa, creșterea de apă și uleiul de măsline rămas și aruncați bine.
Serviți cald sau la temperatura camerei. Poate fi făcută până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.