Salată De Năut

Salată De Năut
Salata de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 114 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Rețete similare includ Salată Egipteană De Grăsime (Salată De Năut Stratificată), Salată De Ton Machetă (Salată De Năut), și Salată De Năut.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați morcovii și gătiți la foc mediu-mare timp de 5 minute. Reduceți căldura la minim, adăugați 1/4 cană din bulionul de pui, acoperiți și gătiți până când lichidul este absorbit, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Adăugați năutul, chimenul și ardeiul și gătiți la foc mediu, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
4
Adăugați stocul rămas și gătiți, neacoperit, până când lichidul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Scoateți din căldură.
6
Adăugați sucul de lămâie, ceapa, creșterea de apă și uleiul de măsline rămas și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Serviți cald sau la temperatura camerei. Poate fi făcută până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista