Salată De Naut De Inspirație Thailandeză

Salată De Naut De Inspirație Thailandeză
Salata de năut de inspirație Thailandeză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ananas, suc de lămâie, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată de năut și cartofi de inspirație tunisiană, Salată De Caju De Castraveți De Inspirație Thailandeză, și Salată de Mango de dovlecei de inspirație Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă într-o cratiță și se adaugă năutul scurs. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc, se adaugă sucul de lămâie și se dă la frigider pentru a se răci complet. Tăiați subțire blaturile de ceapă verde și adăugați-le, celelalte legume și ananasul la năut și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
3
Adăugați sare și suc suplimentar de lămâie după gust. Dați-l la frigider pentru a se răci bine (are cel mai bun gust dacă este lăsat să se răcească cel puțin 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
4
Serviți deasupra verdețurilor garnisite cu caju prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista