Salată de Mozzarella, zmeură și agrișă

Salată de Mozzarella, zmeură și agrișă
Salata de Mozzarella, zmeură și agrișă este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 196 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de struguri, piper, brânză feta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Mozzarella, zmeură și Panini cu zahăr brun, Șuncă și Mozzarella cu sos de zmeură-Dijon, și Salată de zmeură și fistic cu vinetă cremoasă de zmeură.

Instrucțiuni

1
La foc mediu-mare, în tigaie sotată medie, încălziți untul și frunzele de salvie până când untul devine o culoare maro închis, pe punctul de a fi ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți de pe foc și aruncați frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se lasă să se răcească ușor.
4
Bateți împreună sarea, piperul, oțetul de vin roșu, oțetul balsamic și untul de salvie gătit într-un bol mediu de amestecare. Bateți încet 1/4 cană de ulei de semințe de struguri până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Aranjați roșiile feliate și brânza mozzarella, pe o farfurie de servire, într-un design circular alternând între roșii și brânză, lăsând expusă o porție din fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de semințe de struguri, zmeura, agrișele și brânza feta. Se toarnă uniform vinaigreta peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
AgrișeAgrișe
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
7
Garnisiți cu frunze de mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista