Salată de morcovi și afine cu pansament proaspăt de ghimbir
Salata de morcovi și afine cu pansament proaspăt de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de morcovi grosolani, oțet de orez condimentat, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Morcovi Și Afine Cu Pansament Proaspăt De Ghimbir, Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi (Power Foods), și Sos De Salată Cu Ghimbir De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile de ceapă.
Tăiați vârfurile în lungime în benzi subțiri; tăiați benzile în bucăți de 2 inci.Tăiați jumătate din Fundul de ceapă.
Așezați restul de fund în blender; adăugați oțet și ghimbir.Puree, răzuind ocazional părțile din borcanul blenderului. Se strecoară piureul în ceașcă de măsurare, presând suficiente solide prin pansament de 1/2 cană; condimentează cu piper.
Așezați morcovii și afinele în marecastron.
Adăugați blaturi și funduri de ceapă. Aruncacu suficient pansament pentru a acoperi.