Salată De Morcovi Indieni

Salata de morcovi Indian Reteta ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 698 calorii, 28G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, ulei de măsline, jumătăți de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole indiană, broccoli și morcovi, Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcov, și Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceasta este o frumoasă salată proaspătă în stil Indian, cu o crocantă zingy, care merge minunat cu mielul picant. Morcovii îmbrăcați pot fi serviți singuri cu niște măr sau țelină adăugate pentru un plus de dulceață și crunch.
Încălziți o tigaie mare și prăjiți mielul măcinat până când toată grăsimea iese din ea.
Adăugați garam masala și un vârf bun de sare și dați-i o agitare. Continuați să prăjiți până când carnea este minunată și crocantă. Radeți morcovii în fâșii lungi subțiri cu un decojitor sau o felie de mandolină și puneți-i deoparte.
Încălziți o tigaie mică la foc moderat și prăjiți semințele de chimen timp de 30 de secunde - vor începe să miroasă nuci și superbe. Nu încerci să gătești semințele aici, doar le trezești puțin aromele.
Puneți-le într-un pistil și mortar și macinați-le.
Puneți tigaia înapoi pe foc și prăjiți semințele de susan până devin aurii.
Transferați-le pe o farfurie.
Feliați șalotele decojite sau placheta de ceapă subțire. Ca și în cazul tuturor salatelor care conțin ceapă, nu doriți să întâlniți bucăți mari mari! Dacă nu vă simțiți încrezători în abilitățile dvs. de cuțit, folosiți în schimb partea grosieră a unei răzătoare de cutie. Acest lucru vă va zdrobi aproape ceapa într-un piure, dar cel puțin nu veți întâlni bucăți mari.
Pentru a vă face pansamentul, puneți coaja de lămâie și sucul într-un bol și adăugați ceapa sau ceapa, ghimbirul ras, chimenul măcinat și un vârf de sare.
Bateți totul împreună cu aproximativ 5 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Se toarnă pansamentul peste morcovi, se adaugă cilantro și frunzele de mentă și se amestecă totul împreună folosind degetele. Este important să aveți puțin gust pentru a verifica dacă pansamentul are nevoie de mai mult suc de lămâie, ulei sau condimente.
Împărțiți mielul crocant între 4 farfurii și puneți salata îmbrăcată deasupra.
Se presară cu semințele de susan prăjite.
Servit cu pâine naan, niște iaurt și jumătăți de lămâie, acest lucru face o gustare minunată!
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"