Salată De Morcovi Indieni

Salată De Morcovi Indieni
Salata de morcovi Indian Reteta ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 698 calorii, 28G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, ulei de măsline, jumătăți de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole indiană, broccoli și morcovi, Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcov, și Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aceasta este o frumoasă salată proaspătă în stil Indian, cu o crocantă zingy, care merge minunat cu mielul picant. Morcovii îmbrăcați pot fi serviți singuri cu niște măr sau țelină adăugate pentru un plus de dulceață și crunch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Încălziți o tigaie mare și prăjiți mielul măcinat până când toată grăsimea iese din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați garam masala și un vârf bun de sare și dați-i o agitare. Continuați să prăjiți până când carnea este minunată și crocantă. Radeți morcovii în fâșii lungi subțiri cu un decojitor sau o felie de mandolină și puneți-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
PeelerPeeler
4
Încălziți o tigaie mică la foc moderat și prăjiți semințele de chimen timp de 30 de secunde - vor începe să miroasă nuci și superbe. Nu încerci să gătești semințele aici, doar le trezești puțin aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți-le într-un pistil și mortar și macinați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Puneți tigaia înapoi pe foc și prăjiți semințele de susan până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați-le pe o farfurie.
8
Feliați șalotele decojite sau placheta de ceapă subțire. Ca și în cazul tuturor salatelor care conțin ceapă, nu doriți să întâlniți bucăți mari mari! Dacă nu vă simțiți încrezători în abilitățile dvs. de cuțit, folosiți în schimb partea grosieră a unei răzătoare de cutie. Acest lucru vă va zdrobi aproape ceapa într-un piure, dar cel puțin nu veți întâlni bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Pentru a vă face pansamentul, puneți coaja de lămâie și sucul într-un bol și adăugați ceapa sau ceapa, ghimbirul ras, chimenul măcinat și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateți totul împreună cu aproximativ 5 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se toarnă pansamentul peste morcovi, se adaugă cilantro și frunzele de mentă și se amestecă totul împreună folosind degetele. Este important să aveți puțin gust pentru a verifica dacă pansamentul are nevoie de mai mult suc de lămâie, ulei sau condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Împărțiți mielul crocant între 4 farfurii și puneți salata îmbrăcată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
13
Se presară cu semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
14
Servit cu pâine naan, niște iaurt și jumătăți de lămâie, acest lucru face o gustare minunată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
15
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista