Salată De Morcovi-Ghimbir
Salata de morcov-ghimbir este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, morcovi, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi Sos De Salată Japoneză Cu Ghimbir De Morcovi (Power Foods), Sos De Salată Cu Ghimbir De Morcovi, și Salată de morcov-Craisin cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți migdalele într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana devine auriu deschis, 7-10 minute.
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească. Puneți stafidele și merisoarele într-un castron mic, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute.
Transferați într-un castron mare și aruncați cu morcovi.
Faceți pansament: într-un castron mic, amestecați toate ingredientele.
Adăugați în castron cu amestec de morcovi și aruncați pentru a acoperi uniform legumele cu pansament. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute. Chiar înainte de servire, aruncați migdale.