Salată De Morcovi De Sfeclă Mentolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de morcovi de sfeclă mentolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, șalotă, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată de morcovi mentolați, fistic și feta, Kebaburi de vinete Harissan cu salată de morcovi mentolați, și Salată De Sfeclă De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Așezați sfecla pe folie; presărați ușor cu apă. Înfășurați bine în folie.
Se coace la 350 la 40-45 de minute sau până se înmoaie; se răcește. Curățați și tăiați sfecla în felii subțiri.
Așezați morcovii într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt fragede.
Pe farfuriile de salată, aranjați feliile de sfeclă și morcov, suprapunând feliile.
Se presară cu brânză și șalotă. Într-un castron mic, bateți oțetul, menta, uleiul, zahărul, sarea și piperul; stropiți peste legume.