Salată De Morcov-Conopidă
Salata de morcov-conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 205 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de curmale, frunze de pătrunjel cu frunze plate, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de conopidă și morcov, Salată De Conopidă Și Morcov, și Salată de Broccoli, conopidă și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună primele 4 ingrediente; scurgeți într-o strecurătoare 30 de minute.
Între timp, gătiți conopida în apă sărată clocotită pentru a acoperi, amestecând ocazional, 1 până la 2 minute sau până când este crocantă; scurgeți. Clătiți sub apă curgătoare rece până se răcește; se scurge.
Clătiți morcovii sub apă curgătoare rece; scurgeți și uscați. Aruncați împreună morcovi, conopidă, vinetă portocalie și ingredientele rămase într-un castron mare.
Notă: pentru a face înainte, îmbrăcați morcovii și conopida cu vinetă, dar aruncați cu pătrunjel, nuci, curmale și brânză chiar înainte de servire.