Salată de mere, Pecan și brânză albastră cu cireșe uscate
Salata de mere, Pecan și brânză albastră cu cireșe uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 153 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare și piper, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată Frisocrode Cu Brânză Albastră, Cireșe Uscate Și Vinetă De Nucă, Salată de brânză albastră, mere și Pecan cu vinetă de rodie, și Frisocrode și salată de mere cu cireșe uscate și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați verdeață, felii de mere, jumătăți de pecan, cireșe uscate și bucăți de brânză albastră într-o salată mare bowl.In un borcan mic, amestecați Dijon, sirop de arțar, oțet, ulei de măsline și sare și piper.
Puneți capacul pe borcan și agitați bine pentru a amesteca.
Se toarnă puțin sos de salată peste partea de sus a salatei și se aruncă pentru a se combina. Gustați salata și adăugați mai mult sos de salată după gust.
Se servește cu cartofi prăjiți. Glumeam. Cred.