Salata de mere de miere ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 264 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nuci, suc de lămâie, sare și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de miere-cidru de mere, Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de miere-cidru de mere, și Salată De Mere Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați merele cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați struguri, țelină și curmale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Struguri
Date
3
Într-un castron mic, combinați maioneza, mierea, smântâna și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Smântână
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă peste amestecul de mere și se aruncă pentru a acoperi. Se amestecă nucile.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.