Salata de Pean și conopidă este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 176 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de praf de usturoi, pansament de fermă, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească, și Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea.
Instrucțiuni
1
Amestecați mazărea, conopida, măslinele și țelina împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi