Salată de mazăre, morcov și Tofu
Salata de mazăre, morcov și Tofu este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 454 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sos de susan-ghimbir, castane de apă, salată bibb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Salată de mazăre, morcov și Tofu, și Salată de mazăre, morcov și Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe mai multe straturi prosoape de hârtie. Acoperiți tofu cu prosoape de hârtie suplimentare; apăsați ușor umezeala.
Tăiați tofu în cuburi de 1 inch.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați tofu; gatiti 10-12 minute, intorcand o data si amestecand ocazional, pana devin aurii pe toate partile.
Într-un castron mare, amestecați tofu, dressing, mazăre, morcovi, castane de apă, ceapă și piper; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata verde în 4 farfurii de servire. Se acoperă cu amestec de tofu.
Se presară cu nuci de floarea soarelui.