Salată de mazăre de zăpadă cu sos de susan

Salată de mazăre de zăpadă cu sos de susan
Salata de mazăre de zăpadă cu sos de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.99 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de susan asiatic, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farfalle cu creveți, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir-Susan, Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, și Salată De Tăiței De Susan Cu Mazăre De Zăpadă.

Instrucțiuni

1
Stivați mai multe mazăre de zăpadă și feliați pe diagonală în benzi late de 1/4 inch. Repetați pentru a tăia mazărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
MazăreMazăre
2
Într-un castron mare, bateți uleiul vegetal, sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul, zahărul și muștarul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați mazăre de zăpadă feliată și 1 lingură de ceapă verde; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
4
Chiar înainte de servire, salata de movilă pe un platou și se presară cu lingura rămasă de ceapă verde și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista