Salată de mazăre cu ochi negri și spanac

Salată de mazăre cu ochi negri și spanac
Salata de Pean și spanac cu ochi negri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, lapte degresat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Salată de Pean și spanac cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri cu spanac, și Spanac persan și mazăre cu ochi negri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți mazărea cu 4 inci de apă și înmuiați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți și clătiți bine.
3
Puneți mazărea într-o cratiță de 4 litri cu bulion de pui sau apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți mazărea între 45 și 55 de minute sau până când mazărea este gătită, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți excesul de lichid și lăsați mazărea să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
5
Combinați Zara, maioneza, muștarul, oțetul, sosul fierbinte sare și piper într-un castron și bateți pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte BătutLapte Bătut
MaionezăMaioneză
Sos FierbinteSos Fierbinte
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-un bol de salată, combinați fasolea, ceapa roșie, țelina și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
țelinățelină
ArpagicArpagic
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Turnați pansamentul peste amestecul de fasole și amestecați ușor pentru a încorpora, având grijă să nu rupeți prea multe fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
8
Adăugați spanac și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare suplimentară, piper și sos fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista