Salată de mazăre andive și Snap cu sos de parmezan
Salata de mazăre andive & Snap cu sos de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Un amestec de muștar dijon, ulei de floarea soarelui, chervil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Andive și mazăre Snap cu sos de parmezan, Salată De Andive Cu Sos Cremos De Nuci De Pin Și Parmezan Ras, și Salată De Coajă De Zahăr Și Salată De Andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch mazăre într-o cratiță mare de fierbereapă sărată până la verde strălucitor șicrisp-fraged, aproximativ 2 minute.
Scurgeți mazărea; transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Scurgere; felie subțire pe o diagonală ascuțită.
Pur aproximativ 1/4 cană parmezan, oțet, suc de lămâie, muștar Dijon, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un blender până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ambele uleiuri și amestecați până la emulsionare și bine încorporate.
Așezați 1 suliță roșie de andive și 1 galbenă pe fiecare farfurie. Umpleți frunzele cu o parte din mazăre. Acoperiți cu încă 2 endivespears (aranjați perpendicular pe frunzele de jos) și umpleți cu snappeas rămase.
Stropiți o parte din pansament.
Stropirerămânând 1/4 cană parmezan și ierburi peste,apoi stropiți cu mai mult pansament. Sezoncu piper.