Salată de linte și orez

Salată de linte și orez
Salata de linte și orez este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcov, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Salată De Orez Și Linte, Salată De Linte Și Orez, și Rețetă De Salată De Orez Cu Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați 2 1/2 căni de bulion și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și fierbeți ușor până când lintea este doar fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se scurge bine.
6
Transferați lintea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Între timp, aduceți restul de 2 căni de bulion și frunze de dafin la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați orezul și întoarceți bulionul la foc mic. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute (nu amestecați orezul în timp ce gătește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Scoateți cratița de pe foc. Puneți orezul cu o furculiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Transferați în castron cu linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați măslinele, pătrunjelul, cimbrul și coaja de lămâie. Aruncați amestecul de orez cu restul de 3 linguri de ulei pentru a acoperi. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
12
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista