Salată de linte cu lămâie și migdale
Salata de linte cu lămâie și migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, oțet de sherry, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Dovlecei Cu Lămâie, Migdale Și Parmezan, Salată de varză de lămâie-arțar cu curmale și migdale, și Salată De Cuscus Cu Lămâie Cu Coriandru, Stafide Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți lintea cu suficientă apă rece pentru a o acoperi la fierbere într-o cratiță medie la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți aproximativ 15 minute până se înmoaie.
Se scurge, se clătește sub apă rece și se lasă să se răcească.
Bateți oțetul și uleiul într-un castron.
Adăugați lintea, cana de coriandru, lămâile conservate și jumătate din șalotă. Se condimentează cu sare și piper.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând des, până se rumenesc.
Se scurge și se răcește pe prosoape de hârtie. Se amestecă migdalele în salata de linte.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute pentru a lăsa aromele să se amestece.
Împrăștiați ceapa rămasă și cilantro peste salată și serviți la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;