Salată de legume la grătar cu Feta și mentă
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de legume la grătar cu Fetan și mentă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați vinete, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de boabe de grâu vegetal cu Fetan și mentă, Salată de pepene verde la grătar cu Feta, mentă și Lime, și Salată de vinete și dovlecei la grătar cu Feta, năut și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați legumele într-un singur strat pe o tavă sau pe o suprafață de lucru. Pulverizați ușor ambele părți cu spray de gătit cu ulei de măsline. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Grătați legumele în loturi până când ambele părți sunt carbonizate frumos și legumele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute pentru piper, aproximativ 8 minute pentru vinete și ceapă și aproximativ 6 minute pentru dovlecei. Când legumele sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați în bucăți de 1/2 inci și transferați într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul și oregano.
Se toarnă peste legume și se aruncă. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Amestecați ușor roșiile și menta. Împărțiți salata între 4 farfurii și presărați cu feta.
Sursa excelenta de: fibre, vitamina A, riboflavina, vitamina B6, Vitamina C, acid folic, mangan, potasiu
Bună sursă de: proteine, tiamina, vitamina K, calciu, cupru, magneziu, fosfor