Salata de legume la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 220 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Rețete similare includ Salată De Legume La Grătar, Salată De Legume La Grătar, și Salată de legume la grătar și Tri-Tip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Aranjați sparanghelul, dovleceii, dovleceii galbeni, ceapa roșie și ardeii grași roșii pe grătarul preîncălzit; gatiti pana cand legumele sunt fragede si usor carbonizate, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Suc De Fructe Galben
Legume
Sparanghel
Ceapă Roșie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți legumele de pe grătar și tăiați-le în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Bateți uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, muștarul Dijon, usturoiul, sarea și piperul negru împreună într-un castron pentru a face pansamentul. Aruncați legumele cu pansament într-un castron.