Salată de legume israeliană cu pansament cremos feta
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de legume israeliană cu pansament cremos de feta ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 75 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână apă, iaurt, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pita De Legume Prăjite Cu Pansament Feta Cremos, Salată de Broccoli cu pansament cremos feta, și Salată Verde Cu Pansament Cremos Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți brânza, apa clocotită și oțetul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați iaurt; procesați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
4
Se toarnă amestecul de brânză peste amestecul de legume; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)