Salata de legume din sud-vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, frunze de salată boston, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Pui Și Legume Din Sud-Vest, Sud-Vest Veggie Coace, și Southwestern Veggie Bowl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați porumbul, dovlecelul, avocado și ridichile. Pe o farfurie de servire, aranjați salata verde dacă doriți și roșiile. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă peste amestecul de porumb; aruncați ușor pentru a acoperi. Lingură peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat