Salată de legume cu vinaigretă Curry și Mozzarella proaspătă

Salată de legume cu vinaigretă Curry și Mozzarella proaspătă
Salata de legume cu vinaigretă Curry și Mozzarellan proaspăt este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 289 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, busuioc, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Salată de șuncă de țară cu Mozzarellan proaspăt și vinetă Balsamic-melasă, Curry De Legume Proaspete, și Salată de Mozzarellan și busuioc cu vinetă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă uleiul de măsline și uleiul de nucă, apoi se amestecă în oțet și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De NucUlei De Nuc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți mazărea de zăpadă până când sunt de un verde aprins, aproximativ 20 de secunde. Cu o lingură cu fante, transferați mazărea de zăpadă pe o foaie de copt și întindeți-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați haricots verts în apa clocotită și gătiți până când este crocant, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați-le pe foaia de copt pentru a se răci. Repetați cu morcovii, gătindu-i până abia se înmoaie, aproximativ 4 minute; transferați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Adăugați mazărea și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut; transferați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Într-un castron mare, aruncați împreună mazărea de zăpadă, haricots verts, morcovi, mazăre, roșii, inimi de romaine, busuioc și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine HeartsRomaine Hearts
Haricots VertsHaricots Verts
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați mozzarella și vinaigreta curry și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista