Salată de legume cu vinaigretă Curry și Mozzarella proaspătă
Salata de legume cu vinaigretă Curry și Mozzarellan proaspăt este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 289 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, busuioc, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Salată de șuncă de țară cu Mozzarellan proaspăt și vinetă Balsamic-melasă, Curry De Legume Proaspete, și Salată de Mozzarellan și busuioc cu vinetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până devine auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați pudra de curry și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă uleiul de măsline și uleiul de nucă, apoi se amestecă în oțet și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Nuc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți mazărea de zăpadă până când sunt de un verde aprins, aproximativ 20 de secunde. Cu o lingură cu fante, transferați mazărea de zăpadă pe o foaie de copt și întindeți-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați haricots verts în apa clocotită și gătiți până când este crocant, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați-le pe foaia de copt pentru a se răci. Repetați cu morcovii, gătindu-i până abia se înmoaie, aproximativ 4 minute; transferați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
7
Adăugați mazărea și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 1 minut; transferați-le pe foaia de copt.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.