Salata de legume cu brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 710 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi cu piele roșie, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de legume și brânză de capră la grătar, Salată de legume crude de primăvară cu brânză de capră, și Salată de legume prăjită cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cartofii la abur până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2
Amestecați măslinele, hamsiile, caperele și usturoiul în procesor până când se curăță grosier. Se amestecă treptat în ulei, apoi suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Hamsii
Capere
Usturoi
Măsline
Ulei De Gătit
3
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ceapa verde și frunzele de fenicul, dacă doriți; Se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează amestecul de măsline cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Fenicul
Măsline
5
Adăugați roșii, castraveți și cartofi la amestecul de măsline. Aruncă pentru a acoperi. Condimentează salata după gust cu sare și piper.