Salată De Legume Colorată

Salată De Legume Colorată
Salata de legume colorate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet, ceapă, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Legume Colorată, Lasagna De Legume Colorate, și Coaceți Legume Colorate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați broccoli, conopidă, roșii, ceapă și măsline. Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați amestecul de pansament, uleiul și oțetul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi. La frigider cel puțin 3 ore.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista