Salată de inimă de Romaine

Salată de inimă de Romaine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Hearts of Romaine. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână șalotă, piper, garnituri: parmezan proaspăt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Hearts of Romaine Finger Salad, Salată Hearts of Romaine cu sos cremos de soia, și Salată Hearts of Romaine Caesar cu pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 7 ingrediente până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute. (Pansamentul poate fi păstrat la frigider până la 3 zile.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Tăiați inimile romaine pe jumătate pe lungime, păstrând frunzele intacte. Aranjați jumătățile pe farfurii individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine HeartsRomaine Hearts
3
Se presară cu ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
4
Stropiți cu vinetă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista