Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor

Salată de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de portocale, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Salată de citrice și Avocado de iarnă cu Burratan și reducere balsamică, Sfeclă Prăjită Cu Balsamic Alb Și Sos De Citrice, și Salată și sos de rucola cu sfeclă și citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Așezați sfecla pe o tigaie căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor sfecla cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SfeclăSfeclă
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute sau până se înmoaie. Sfecla se răcește ușor. Tăiați rădăcinile și tulpinile sfeclei; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați sfecla în pene groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
Aduceți sucul și zahărul la fiert într-o cratiță mică; gatiti 10 minute sau pana se reduce la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă într-un castron mediu; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați șalotă, oțet, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând cu un bici. Adăugați treptat ulei, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Combinați salata verde, năsturelul și radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Salată VerdeSalată Verde
10
Presărați amestecul de salată cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; aruncați ușor pentru a combina. Aranjați aproximativ 1 cană de amestec de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii de salată. Împărțiți sfecla uniform între salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
PiperPiper
SfeclăSfeclă
SareSare
11
Stropiți aproximativ 1 lingură de pansament peste fiecare salată; presărați fiecare salată cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
12
Notă de vin: vinul alb este de obicei un pariu bun cu salata, dar aromele pământești și robuste din salata de iarnă cu sfeclă prăjită și pansament de reducere a citricelor permit acestui curs consistent să se ocupe de un vin roșu mai ușor, cum ar fi ironia Monterey Pinot Noir 2006 (16 USD). Fructele de fructe de pădure ale vinului se potrivesc bine cu brânza de capră, iar aromele sale de ciuperci pământești sunt îmbunătățite de sfecla prăjită, în timp ce aciditatea tartă la final se potrivește cu citricele. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
VinVin
Vin AlbVin Alb
ReducereReducere
CiuperciCiuperci
SfeclăSfeclă
Fructe De PadureFructe De Padure
FructeFructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista