Salată de homar și ananas cu busuioc și mentă

Salata de homar și ananas cu busuioc și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 212 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Homar prăjit cu Pesto de busuioc-mentă, Salată De Homar Cu Busuioc-Lămâie, și Salată de ananas și homar la grătar.
Instrucțiuni
Puneți homarii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită. Acoperiți ușor oala și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute din momentul în care intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci.
Scoateți carnea din gheare, articulații și cozi. Aruncați (sau salvați pentru o altă utilizare) tomalley, orice icre și scoici.
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch și presărați sare și piper.
În timp ce homarii se răcesc, tăiați pulpa în 1 sau 2 bucăți mari din fiecare jumătate de ananas cu cuțit de grapefruit, apoi aruncați miezul și tăiați pulpa în bucăți de 1/2 inch. Răzuiți sucul și orice pulpă rămasă din cojile de ananas cu o lingură (pentru a forma coji groase de 1/4 inch) într-o sită fină așezată peste un castron și scurgeți până când aveți 2 până la 3 linguri de suc, aproximativ 2 minute. Aruncați solidele.
Gatiti uleiul si usturoiul intr-o cratita mica la foc moderat, amestecand, pana cand usturoiul este auriu, 2 pana la 3 minute, apoi aruncati usturoiul.
Adăugați ulei de usturoi în sucul de ananas împreună cu sucul de lămâie, sosul de pește și zahărul, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Adăugați șalotă, ardei gras, bucăți de ananas, chile și ierburi. Aruncați homarul cu amestec de ananas și serviți îngrămădit în coji de ananas.
· Dacă nu găsiți ananas pentru bebeluși, puteți înlocui 1 cană bucăți de ananas dintr-un ananas obișnuit copt ferm.