Salata de grădină cu trei fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole, fasole lima, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Salată De Fasole De Grădină, și Salată De Fasole De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea lima conform instructiunilor pachetului. Clătiți în apă rece; scurgeți și puneți într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați rinichi și fasole verde, ciuperci, roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Combinați ingredientele pentru pansament.
4
Se toarnă peste salată; se amestecă ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 5 ore, amestecând ocazional.