Salată De Gelatină Cu 7 Straturi
Nevoie de un fel principal fără gluten? Salata de gelatină cu 7 straturi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 3,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți lapte evaporat, topping bătut în carton, gelatină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Salată De Gelatină Cu Șase Straturi, Salată De Gelatină Cu Șapte Straturi, și Salată De Gelatină De Ananas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați un pachet de gelatină în 3/4 cană de apă clocotită.
Adăugați 3/4 cană de apă rece; se amestecă. Lingura într-un 13-in. x 9 inch. vas acoperit cu spray de gătit. Se răcește până se fixează, dar nu ferm, aproximativ 40 de minute.
Într-un alt castron, dizolvați un alt pachet de gelatină în 1/2 cană de apă clocotită.
Adăugați 1/2 cană apă rece și 1/2 cană lapte; se amestecă. Lingurați peste primul strat. Se răcește până se fixează, dar nu ferm, aproximativ 40 de minute.
Repetați de cinci ori, alternând straturi de gelatină simplă cu straturi de gelatină cremoasă. Răciți fiecare strat până când este fixat, dar nu ferm înainte de a pune stratul următor deasupra. Puneți la frigider salata întreagă peste noapte. Chiar înainte de servire, întindeți blatul cu topping biciuit.
Tăiați în pătrate pentru a servi.
Garnisiți cu mentă și fructe, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maison Noir Knock on Wood Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maison Noir bate pe lemn Chardonnay]()
Maison Noir bate pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile de pe dealuri din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de coasta de aur a grand crus din Burgundia. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și rău, cu parfum de pepene galben și pere, navigând valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe stelare racy la final.