Salată de fructe tropicale cu miere și var
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de fructe tropicale cu miere și tei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de banane, struguri, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Fructe Tropicale Cu Sos Cremos De Lime, Salată De Fructe Cu Miere De Tei, și Salată De Fructe De Tei De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt. Toast până la aur, aproximativ 5 minute.
Scoateți din foaia de copt într-un castron mic pentru a se răci.
Bateți împreună mierea, menta, coaja de tei și sucul.
Adăugați kiwi, banane, struguri, mango și ananas și aruncați, asigurându-vă că toate fructele sunt acoperite cu pansamentul.
Se presară cu nuca de cocos înainte de servire.