Salată De Fructe De Mac

Salată De Fructe De Mac
Salata de fructe reteta Mac ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.13 pe portie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână kiwi, iaurt cu căpșuni, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe de iarnă cu sos de mac cu lămâie, Pastan cremos de Mac răcit și salată de fructe, și Salată de vară cu fructe și brânză albastră cu vinaigretă de maci de tei de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și iaurtul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Aranjați fructele decorativ pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Se servește cu amestecul de pansament.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista