Salată de fructe de lux

Salată de fructe de lux
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Fancy Fruit Salad ar putea fi o rețetă remarcabilă fără lactate de încercat. Acest aperitiv are 259 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14 persoane. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zahăr, mandarine, suc de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Fancy Fruit Platter , Fancy Fruit Pizza și Fancy Fruit Pizza sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, scurgeți bucățile de ananas și ananasul zdrobit, rezervând sucul. Pune ananasul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas TidbitsAnanas Tidbits
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, făina și sarea. Se amestecă treptat cutia de suc de ananas, concentrat de suc de portocale și sucul de ananas rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Se aduce la fierbere blând; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați amestecul într-un bol mare și răciți la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Scurge pastele și clătește în apă rece; se adauga la amestecul de zahar. Se amestecă portocalele și ananasul rezervat. Îndoiți toppingul bătut. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește. Chiar înainte de servire, adăugați căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de fructe funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 43 de dolari.
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Revista