Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, salata de fructe cu gelatină a bunicii ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 187 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gelatină de lămâie, unt, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 13%. Salata de fructe cu gelatină, Salata de fructe a bunicii și Gelatina de fructe mată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1 cană de apă și gelatina de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 1 cană cuburi de gheață, amestecând până se topesc. Se amestecă ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3
Se toarnă într-un 13-in. x 9-in. vas acoperit cu spray de gătit; se lasa la frigider pana se fixeaza, dar nu tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Repetați cu gelatina de portocale, apa rămasă și gheața. Se amestecă marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Se toarnă peste stratul de lămâie; se da la frigider pana se intareste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Între timp, într-o cratiță mică, combina zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de ananas rezervat până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc.
8
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Se aduce la fierbere blând; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc; se amestecă cu untul. Se răcește la temperatura camerei fără a amesteca. Dă la frigider pentru 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Aranjați bananele peste gelatină. Se amestecă toppingul în dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 3 Linguri De Muștar Uscat,, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner
Salata de fructe poate fi asociată cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "