Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, salata de fructe cu gelatină a bunicii ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 187 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gelatină de lămâie, unt, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent de 13%. Salata de fructe cu gelatină, Salata de fructe a bunicii și Gelatina de fructe mată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1 cană de apă și gelatina de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Lămâie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați 1 cană cuburi de gheață, amestecând până se topesc. Se amestecă ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3
Se toarnă într-un 13-in. x 9-in. vas acoperit cu spray de gătit; se lasa la frigider pana se fixeaza, dar nu tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
4
Repetați cu gelatina de portocale, apa rămasă și gheața. Se amestecă marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
5
Se toarnă peste stratul de lămâie; se da la frigider pana se intareste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Între timp, într-o cratiță mică, combina zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de ananas rezervat până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduce caldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc.
8
Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Se aduce la fierbere blând; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ia de pe foc; se amestecă cu untul. Se răcește la temperatura camerei fără a amesteca. Dă la frigider pentru 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Aranjați bananele peste gelatină. Se amestecă toppingul în dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, 1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner
Salata de fructe poate fi asociată cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "