Salată de fructe condimentate

Salată de fructe condimentate
Salata de fructe condimentate ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 148 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de mere, banane, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de fructe cu rom condimentat și mentă , Salată de fructe condimentată cu Chile cu Queso Fresco și Salată de varză crudă cu fructe uscate și pesmet condimentat .

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mic, combina iaurtul, zaharul brun, scortisoara si nucsoara. Aruncați ușor bananele și merele cu suc de lămâie; adăugați struguri. Împărțiți în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
StruguriStruguri
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți cu amestecul de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de fructe poate fi asociată cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV The Big Kahuna Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
NV The Big Kahuna Chardonnay
NV The Big Kahuna Chardonnay
Merul verde încântător și citricele dansează la palat, cu un final plăcut de aciditate echilibrată
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista