Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de măsline
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de fenicul și Radicchio cu vinaigretă de măsline ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de măsline, Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de citrice, și Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună, muștarul, sucul de lămâie, uleiul și 1/8 linguriță de piper într-un castron mare până se omogenizează bine. Se amestecă măslinele.
Tăiați bulbul de fenicul și îndepărtați stratul exterior dur. Înjumătățiți bulbul pe lungime, apoi feliați subțire pe lungime folosind mandolină.
Adăugați fenicul, radicchio, busuiocul și arpagicul în vinetă în castron și aruncați ușor până când sunt acoperite uniform. Se condimentează cu sare și piper.
* Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte (cu excepția măslinelor) și păstrată răcită într-un recipient etanș. Se amestecă măslinele când sunt gata de utilizare și se condimentează din nou, dacă este necesar, cu mai mult suc de lămâie, sare și piper. (Măslinele pot fi tocate înainte și păstrate într-un recipient separat.) * Dacă preferați măslinele verzi, nu ezitați să le înlocuiți (pansamentul va fi la fel de gustos).* Radicchio și busuiocul pot fi spălate, uscate și preparate cu o seară înainte și refrigerate într-o pungă de plastic sigilabilă căptușită cu un prosop de hârtie umezit. Spălați arpagicul separat și uscați-l; tocați arpagicul și păstrați-l răcit într-un recipient separat.* Feniculul poate fi feliat cu 3 ore înainte și păstrat răcit într-o pungă de plastic sigilabilă căptușită cu un prosop de hârtie umezit.