Salată de fenicul și citrice
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de fenicul și citrice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Salată De Fenicul De Citrice, Snapper roșu cu salată de citrice și fenicul, și Salată de citrice cu andive și fenicul.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile și baza din bulbii de fenicul, rezervând frunze cu pene pentru garnitură.
Îndepărtați stratul exterior dur din fiecare bec.
Tăiați fiecare bec în jumătate prin bază.
Tăiați miezul mic, în formă de piramidă, din fiecare jumătate.
Așezați fenicul cu miez, tăiați partea în jos și feliați transversal în 4 felii groase. Feliați longitudinal în benzi late de 1/4".
Combinați secțiunile de fenicul și portocale într-un castron de servire.
Adăugați ulei de măsline, sare, 1/4 linguriță de piper și 1/4 cană de măsline; aruncați ușor. Gramada rămase 1/4 cana de masline in centrul de salata. Se toacă frunzele de fenicul și se presară peste salată, dacă se dorește.
Adăugați mai mult piper proaspăt măcinat, dacă doriți.
Notă: dacă nu găsiți fenicul, folosiți 1 salată Romaine cu cap mic, ruptă. Omiteți sarea și uleiul de măsline și folosiți 1/2 cană din vinaigreta preferată.