Salata de fenicul-Grapefruit cu pui este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 204 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, prăjit, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Salată de Grapefruit și fenicul, Salată de fenicul și Grapefruit roșu, și Salată de fenicul ras, ridiche și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați menta și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat