Salată de fasole verde și alune
Salata de fasole verde și alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 140 de calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de alune, ulei de măsline, ulei de alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde, alune și mentă cu sos de lămâie, Salată verde cu vinetă de alune, și Gătit din Glossies: salată de linte verde cu vinetă de alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Prăjiți nucile într-o tigaie mică până când centrele sunt aurii, 15 până la 20 de minute (tăiați una deschisă pentru a testa coacerea). Se răcește la cald, apoi se freacă orice piele liberă într-un prosop de bucătărie. Tăiați grosolan nucile.
Gatiti fasolea intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita (1 1/2 linguri sare pentru 4 litri de apa) pana se inmoaie, 4 pana la 6 minute.
Transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Bateți muștarul, oțetul și sarea de mare într-un castron, apoi adăugați uleiuri de măsline, semințe de in și alune, șoptind.
Adăugați fasole, nuci și ceapă și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper.
* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită (odată răcită) într-o pungă de plastic căptușită cu prosoape de hârtie.