Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde, nucă și Feta. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, mărar, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Verde Cu Nuci, Salată de fasole verde și nuci, și Salată Feta Cu Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fasolea verde în treimi și aranjați într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 15 minute sau până când sunt fragede. Scufundați-vă imediat în apă rece pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
2
Aruncați împreună fasolea verde, ceapa, brânza și nucile într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Nuci
Brânză
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă vinaigreta peste amestecul de fasole verde și se răcește 1 oră; aruncați chiar înainte de servire.