Salată de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan
Salata de fasole verde cu busuioc, Balsamic și parmezan durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de fasole verde, piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Busuioc, Parmezan Și Fasole Verde. Salata" pesto", și Salată Balsamică De Fasole Verde.
Instrucțiuni
Așezați ceapa tocată într-un castron mic cu apă. Acest lucru va ajuta la scoaterea marginii de pe ceapă.
Lăsați să stea în timp ce pregătiți restul salatei.
Albiți fasolea verde: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată (2 lingurițe de sare pentru 2 litri de apă).
Adăugați fasolea verde în apă și albiți doar aproximativ 2 minute, până când fasolea abia este gătită, dar încă crocantă.
Fasolea tânără proaspătă ar trebui să gătească rapid. Fasolea mai veche și mai dură poate dura mai mult.
Șoc în apă cu gheață: în timp ce fasolea gătește, pregătește un castron mare cu apă cu gheață. Când fasolea este gata, folosiți o lingură cu fante pentru a le scoate din apa clocotită în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți fasolea verde și ceapa roșie.
Așezați fasolea verde, ceapa roșie și busuiocul tocat într-un castron mare.
Presărați uleiul de măsline, aruncați pentru a acoperi.
Se presară brânza balsamică și parmezană. Aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se răcește până este gata de servit.