Salată de fasole verde, ceapă roșie și cartofi noi la grătar cu vinegretă de rozmarin

Salată de fasole verde, ceapă roșie și cartofi noi la grătar cu vinegretă de rozmarin
Salată de fasole verde, ceapă roșie și cartofi noi la grătar cu vinegretă de rozmarin este o garnitură pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 285 de calorii . Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, oțet de vin alb, sare și piper și ceapă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Va fi un succes la evenimentul tău de 4 iulie . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și whole 30. Cu un scor spoonacular de 69% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ salată de fasole verde și cartofi cu vinegretă Dijon , focaccia cu rozmarin și ceapă roșie și chili cu fasole roșie din New Mexican .

Instrucțiuni

1
Puneți oțetul și rozmarinul într-un blender și mixați până la omogenizare. Adăugați încet uleiul de măsline până se emulsionează și condimentați cu sare și piper după gust. Strecurați într-un bol. Preîncălziți grătarul. Amestecați cartofii într-un bol mare cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Frigeți cu pielea în jos până se rumenesc, întoarceți-i și continuați să frigeți până se gătesc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți într-un bol mare și amestecați imediat cu 1/4 de cană de vinegretă. Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și adăugați fasolea verde. Fierbeți timp de 2 minute și apoi puneți imediat într-un bol cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgere.
4
Adăugați fasolea verde și ceapa roșie peste cartofi și stropiți cu vinegreta rămasă. Condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Haricots VertsHaricots Verts
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista