Salată de fasole verde, ceapă roșie și cartofi noi la grătar cu vinegretă de rozmarin

Salată de fasole verde, ceapă roșie și cartofi noi la grătar cu vinegretă de rozmarin este o garnitură pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 285 de calorii . Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, oțet de vin alb, sare și piper și ceapă. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Va fi un succes la evenimentul tău de 4 iulie . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și whole 30. Cu un scor spoonacular de 69% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ salată de fasole verde și cartofi cu vinegretă Dijon , focaccia cu rozmarin și ceapă roșie și chili cu fasole roșie din New Mexican .
Instrucțiuni
Puneți oțetul și rozmarinul într-un blender și mixați până la omogenizare. Adăugați încet uleiul de măsline până se emulsionează și condimentați cu sare și piper după gust. Strecurați într-un bol. Preîncălziți grătarul. Amestecați cartofii într-un bol mare cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Frigeți cu pielea în jos până se rumenesc, întoarceți-i și continuați să frigeți până se gătesc complet.
Puneți într-un bol mare și amestecați imediat cu 1/4 de cană de vinegretă. Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și adăugați fasolea verde. Fierbeți timp de 2 minute și apoi puneți imediat într-un bol cu apă cu gheață.
Adăugați fasolea verde și ceapa roșie peste cartofi și stropiți cu vinegreta rămasă. Condimentați cu sare și piper după gust.