Salata de fasole Taco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 1154 calorii, 34G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sos taco, ceapă, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Fasole Taco, Salată De Fasole Taco, și Salată De Taco Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie si devine translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Gătiti și amestecați carnea de vită măcinată în ceapă până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Se amestecă pudra de chili, oregano și chimen până se încorporează, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Scoateți din căldură. Se amestecă măsline, fasole, fasole garbanzo, fasole pinto și fasole neagră; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Fasole Pinto
Aluat De Pâine De Porumb
5
Amestecați împreună maioneza, sosul taco și sosul de ardei iute într-un bol. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Sos Taco
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Strat salată verde cu roșii, brânză Cheddar, amestec de fasole, chipsuri de tortilla și pansament pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Chipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.