Salată De Fasole Romano
Salata de fasole Romano este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cățel de usturoi, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Calabrese Romano fasole și Ragout de cartofi, Fava fasole, mentă și Pecorino Romano Bruschetta, și Friptură balsamică și salată Romano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați fasole, 2 lingurițe de sare și usturoi; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Așezați fasolea într-un castron mediu. Se toacă fin usturoiul; se adaugă la fasole.
Adăugați pătrunjelul și ingredientele rămase, aruncând ușor pentru a acoperi.