Salata de fasole neagră și porumb este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 173 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră, Salată de porumb și fasole neagră, și Salată De Porumb Și Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Gratiți porumbul până se carbonizează ușor, aproximativ 2 minute, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Transferați porumbul pe o tăietură și folosind un cuțit zimțat îndepărtați sâmburii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Placă De Tăiere
5
Într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, apoi ardeiul gras roșu și ceapa roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Ceapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se sotează 3 minute, apoi se adaugă oțetul, fasolea și porumbul și se sotează 2 minute. Se amestecă usturoiul și mazărea de zăpadă și se sotează încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Oțet
Usturoi
Fasole
Porumb
7
Se ia de pe foc într-un bol de servire și se condimentează cu sare și piper.