Salată de fasole neagră și porumb
Salata de fasole neagră și porumb este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 173 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, porumb de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fasole verde, porumb prăjit și fasole neagră, Salată de porumb și fasole neagră, și Salată De Porumb Și Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Gratiți porumbul până se carbonizează ușor, aproximativ 2 minute, întorcându-se frecvent.
Transferați porumbul pe o tăietură și folosind un cuțit zimțat îndepărtați sâmburii. Pune deoparte.
Într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, apoi ardeiul gras roșu și ceapa roșie.
Se sotează 3 minute, apoi se adaugă oțetul, fasolea și porumbul și se sotează 2 minute. Se amestecă usturoiul și mazărea de zăpadă și se sotează încă 1 minut.
Se ia de pe foc într-un bol de servire și se condimentează cu sare și piper.