Salata de fasole la grătar este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 20 de porții cu 138 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole pinto, porumb cu miez și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată De Fasole La Grătar, Caserola De Fasole La Grătar Din Sud, și Burgeri de vită și fasole la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare, acoperiți fasolea cu apă; aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră.
3
Scurgeți și clătiți fasolea; reveniți la ibric. Acoperiți din nou cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scurgeți și clătiți fasolea; se pune într-un castron mare și se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați ceapa, ardeii și porumbul; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele pentru pansament; se fierbe timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Se toarnă peste legume și se amestecă bine. Acoperiți și răciți.