Salată de fasole cu chipsuri de brânză
Salata de fasole cu chipsuri de brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin alb, făină, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole neagră și porumb cu chipsuri de Tortilla de casă, Salată de fasole neagră de ananas cu arile de rodie și chipsuri de nucă de cocos, și Zesty Bean Dip & Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face chipsuri: Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați foaia de copt cu pergament. În castron, amestecați 1/4 cană Pecorino, parmezan și făină; lingură în cercuri de 8 (2 inci) pe foaie.
Coaceți 10 minute, până când începeți să colorați. Se răcește pe pergament.
Într-un castron mare, amestecați uleiul cu oțet, sare și piper.
Adăugați fasole, salată verde și restul de 1 lingură Pecorino; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește cu chipsuri de brânză.