Salată de fasole albă și sparanghel

Salată de fasole albă și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă și sparanghel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capere, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Sparanghel Și Fasole Albă, Salată de fasole albă cu creveți și sparanghel, și Tartă Cu Pesto De Sparanghel Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; aranjați sparanghelul și roșiile uscate într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 2 până la 4 minute sau până când sparanghelul este crocant-fraged. Puneți roșiile deoparte. Scufundați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch și răciți până când este gata de utilizare. Se taie roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Bateți împreună usturoiul și următoarele 8 ingrediente într-un bol mediu; adăugați sparanghel, roșii, fasole, ceapă și capere, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Serviți amestecul de sparanghel peste salata verde; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista