Salata de fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 133 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 189 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, coajă de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată De Fasole Albă, și Salată De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați fasole uscată, clătiți-le mai întâi, culegând orice pietre și puneți-le într-un castron. Acoperiți cu apă rece și înmuiați timp de 8 ore, sau peste noapte, apoi scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul și frunza de dafin și suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu cel puțin 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Fasole
Apă
3
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, mierea și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Când fasolea este gata, scurgeți-le bine și puneți-le într-un castron mediu. Aruncați frunza de dafin și cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Frunze De Dafin
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați o treime din vinetă la fasolea caldă și aruncați; apoi lăsați să stea 15 minute, aruncând ocazional. Dacă folosiți fasole conservată, clătiți-le și scurgeți-le, apoi aruncați cu vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Vinetă
7
Într-o oală mică cu apă clocotită, gătiți mazărea de zăpadă sau mazărea de zahăr timp de 1 minut. Folosind o lingură cu fante, așezați-le într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Apă
Mazăre De Zăpadă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge, se usucă și se taie subțire.
9
Într-un castron mare de salată, așezați fasolea răcită, mazărea de zăpadă, arpagicul, ridichile și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Ridiche
Arpagic
Busuioc
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se toarnă pansamentul rămas și se aruncă ușor.
11
Serviți imediat.
12
Retipărit cu permisiunea American Grown: the Story of the White House Kitchen Garden and Gardens Across America de Michelle Obama. 2012 de către Fundația Parcului Național. Publicat de Crown, o divizie a Random House, Inc.Michelle Obamaeste Prima Doamnă a Statelor Unite și mama a două fiice. În februarie 2010 a lansat
13
Să mergem!, o inițiativă la nivel național pentru a aborda epidemia noastră de obezitate infantilă prin aducerea de alimente mai sănătoase în școli și comunități și încurajarea copiilor să fie mai activi. American Grown este prima ei carte.