Salată de fasole alb-negru (Ensalada de Frijoles Negros y Blancos)

Salata de fasole alb-negru (Ensalada de Frijoles Negros y Blancos) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 278 calorii. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole, sare și piper după gustul dvs. și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de fasole albă (Sopa de Frijoles Blancos), Dip De Fasole Neagră (Dip De Frijoles Negros), și Cazuela de Pollo y Frijoles Blancos (fasole albă și caserolă de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta, într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, oțetul, chimenul, sarea și piperul. Set aside.In un castron mare se amestecă fasole alb-negru, roșii, ceapă roșie, jalape și castravete.
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi uniform.
Se servește la temperatura camerei.